2011. március 5., szombat

Toltacup liga 8. futama

Sikerült felvennem a liga vezetőjével a kapcsolatot,pont tegnap rendezték a szezon nyolcadik futamát,melyen egy fiatal pilóta szerezte meg élete első szimulátoros győzelmét.A Totalcup-ról tudni kell,hogy sok amatőr versenyzőből kreáltak erős,profi versenyzőt.

Vani parádézott a Toyotával 
A szezon idei 8. futama, az amerikai Daytona International Speedywayen, oválpályán lett lerendezve. Az időjárás végig kegyes volt a versenyzőkhöz.
Az időmérőt nagy fölénnyel nyerte a Toro Rossos, Tepy. A másik Toro Rossos, a címvédő, Speedy, nem tudott részt venni a futamon.

A futamon minden rendben zajlott, szépen eljött a mezőny, Tepy és Pab eljött a mezőnytől, és csak növelték a hátrányukat. Pab megelőzte Tepyt és pár körig előtte volt majd megelőzte, és onnantól már csak növelte az előnyét Tepy.
  Attila kezdte meg a boxkiállást, mondhatni elég korán, már a 8. körben kijött, de onnan visszajönni a pályára már nem tudott, feladta a versenyt.
Csabi Massa és Pipko már a rajt elején feladta a versenyt, így csak a 9 pilótából 7 állt fel a rajtrácsra.
A lekörözés mondhatni elég korán kezdőtött már a 6. körben megkezdődtek a lekőrözések.
A mezőnytől Pab és Tepy szépen szakadt el, de Pab hibázott, és megsérült az autója, így nem tudta folytatni a futamot. Tepy ekkor már lazára vette, és gonodlta innen már könnyű dolga lesz. Elérkezett a boxkiállás Tepy számára is, ám a boxba nem tankoltak, és nem is cseréltek kereket. Mikor újra kiakart menni a pályára a Toro Rossos, már annyira elkoptak a gumijai, hogy már felgyorsulni sem tudott, és nekicsapódott a falnak, és letört az elsővezetőszárnya.
Ezután a sorrend Nagymedve,Vani,Night Rider és Steve volt.
Nagymedve kijött a boxba, ám, túl gyorsan hajtott be a boxutcába, ezért Stop&Got kapott, és átvette a vezetést Vani Nagymedvétől.
Innentől fogva egészen a verseny végéig nem változott a sorrend, és Vani megnyerte a futamot Nagymedve előtt. Harmadik Night Rider lett és negyedik lett Steve 12 kör hátránnyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése